Meerdere Outlook PST-bestanden samenvoegen

Meerdere Outlook PST-bestanden samenvoegen

Wat is een Outlook-gegevensbestand (*. Pst)?

PST-bestand is ook bekend als een persoonlijk informatiebeheer teembestand. MS Outlook maakt gebruik van PST-bestanden om de gehele Outlook-gegevensitems op te slaan. De verschillende mailboxgegevens omvatten e-mails, agenda, evenementen, adresboekdetails en nog veel meer. Microsoft Outlook maakt het mogelijk om het PST-bestand in al zijn versies te maken en het wordt gebruikt als een gegevensbestand. Daarnaast zijn er twee soorten PST-bestanden. De ene is ANSI (Outlook 2002 en eerdere versies) met een opslaggrootte van 2 GB en de andere is UNICODE (Outlook 2003 en de nieuwste versies) met een opslaglimiet van 20 GB en 50 GB.

Overzicht van Tools Outlook PST Merge-software

Outlook PST Merge is een eersteklas software om meerdere Outlook PST-bestanden samen te voegen in één PST-bestand met e-mails, contacten, agenda, taken. Het is een efficiënt hulpprogramma ontwikkeld door Tools dat beschikbaar is in de demoversie en de volledige versie. Terwijl de demo-versie het mogelijk maakt om de eerste 15 Outlook PST-bestanden en contacten samen te voegen tot een enkel PST-bestand, terwijl de volledige versie geen beperkingen oplegt en alle gegevensitems samenvoegt. Deze applicatiesoftware biedt drie verschillende samenvoegopties, waaronder Join PST-bestand, Meerdere PST-bestanden samenvoegen en Outlook-contactpersonen samenvoegen. Het is voldoende om zowel ANSI- als Unicode PST-bestand samen te voegen tot één Unicode PST-bestandstype.

 

Enkele prominente functies aangeboden door Outlook PST Merge Software

MEERDERE OPTIES OM PST-BESTAND SAMEN TE VOEGEN

Outlook PST Merge tool is ontwikkeld met de bedoeling om meerdere opties te bieden om de PST-bestanden samen te voegen. Het bestaat uit verschillende opties, zoals contactpersonen samenvoegen, samenvoegen en samenvoegen. Met deze drie verschillende samenvoegopties stelt de tool een gebruiker in staat een eenvoudig samenvoegproces uit te voeren zonder problemen te ondervinden.

SLUIT ZICH EENVOUDIG AAN BIJ OUTLOOK PST-BESTANDEN

Met behulp van deze tool kan een gebruiker probleemloos meerdere PST-bestanden samenvoegen door nieuwe mappen te maken. Deze optie kan worden geselecteerd om alle PST-bestanden toe te voegen aan een gemeenschappelijk PST-bestand. Verder toevoegen, elk PST-bestand bevat de gegevens in een afzonderlijke nieuwe map.

OPTIE OM DUBBELE ITEMS TE VERWIJDEREN

Outlook PST Merge is verrijkt met meerdere functies waarmee meerdere PST-bestanden kunnen worden gecombineerd en tegelijkertijd de dubbele items worden verwijderd. Als een gebruiker dubbele items vindt, markeert u eenvoudig het selectievakje voor de optie Duplicaten verwijderen. Men kan deze optie ook uitschakelen volgens de vereiste.

SCHAKELT DE FACILITEIT IN OM MAPPEN TOE TE VOEGEN

Met het hulpprogramma Outlook PST Merge kan een gebruiker de optie Map toevoegen selecteren om meerdere PST-bestanden tegelijk te combineren. Daarom heeft een gebruiker geen handmatige aanpak nodig om alle PST-bestanden één voor één toe te voegen. Bovendien stelt dit een gebruiker in staat een bulk-samenvoegproces van Outlook PST-bestanden te maken.

OPTIE OM MAP CONTACTEN SAMEN TE VOEGEN

Outlook PST Merge is een goed uitgerust hulpprogramma dat in staat is om de map contacten uit meerdere Outlook PST-bestanden samen te voegen in een enkel PST-bestand. Deze software maakt een enkel PST-bestand met alle contacten samengevoegd in een enkele map. Afgezien daarvan worden alle metadata-eigenschappen goed onderhouden en bewaard.

BEWAART SAMENVATTINGSRAPPORT

Zodra het samenvoegproces start, geeft de software de huidige status van de samengevoegde PST-bestanden weer. Nadat het proces met succes is voltooid, wordt een eindrapport gegenereerd met de volledige details van het samenvoegingsproces. Men kan het rapport ook opslaan in CSV-bestandsformaat dat kan worden gebruikt voor toekomstige referentie.

 

Pros

  • Compatibel op Windows 10 en de onderstaande versies
  • Ondersteunt Microsoft Outlook 2019 en al zijn eerdere versies
  • In staat om PST-bestanden van zowel ANSI- als Unicode-bestandstypen samen te voegen

OPSOMMEN


Het samenvoegen van meerdere PST-bestanden is altijd een vervelende taak geweest. Omdat als er per ongeluk stappen worden gemist, het hele samenvoegproces opnieuw moet worden uitgevoerd. Soms kan onjuist samenvoegen ook leiden tot gegevensverlies en andere technische onzekerheden. Dit kan echter worden uitgevoerd met behulp van Outlook PST Merge-software. Het is een directe en slimme manier om meerdere PST-bestanden binnen een korte periode samen te voegen. Gezien de algemene functionaliteit kan het hulpprogramma worden beoordeeld als 9,8 op 10.

Previous Post Next Post

Post Comment