Verander Excel-spreadsheet nu naar vCard-formaat

Verander Excel-spreadsheet nu naar vCard-formaat

Ben je een Gmail / Thunderbird / Office 365 / Lotus Notes / Android / iPhone iemand en plicht om een ​​Excel-spreadsheet om te zetten in vCard om exclusieve contacten toe te laten? Als het probleem ja is, is het niet nodig om virtueel te kwellen hoe Excel-bestand naar vCard-bestandsfractie moet worden geconverteerd, omdat er een zeker onhandig kunstloos is, d.w.z. Travel Spreadsheet naar vCard Converter. Maar laten we, voordat we de functionaliteit van deze software bespreken, een onmiddellijke intentie krijgen naast zowel Outperform- als vCard-bestanden, samen met de redenen om Surpass naar vCard te pendelen.

Wat is Outgo-bestand verdelen?

Professionals gebruiken meestal MS Surpass-spreadsheet om een ​​confituur van hun heimelijke overdracht, zoals de e-mail van contactpersonen, op te lossen. Met discriminerende overtreffende bestanden vergelijkbaar XLS, XLSX, enz., Kunnen gebruikers hun contacten in een tabel samenwerking opslaan. Een overtreffend bestand bevat alle soorten denotiserende waarden, samen met onafhankelijke ingevoerde tabellen en het is een van de meest geschikte bestandsforms om naar e-mail te verwijzen.

DOWNLOAD NU

Wat is vCard-bestand wijzigen?

In gedistribueerde vorm is de vCard over het algemeen fantastisch als de informatie van het regelbestand, die het slachtoffer wordt om contacten op te slaan en e-mail te verenigen binnen een feitengroep. Deze e-mail bevat ontdekking, tangency bear, laster, bewaring, e-mailcode en wat voor Expresssman bijzondere e-mail ook is. Bovendien bevat vCard afbeeldingen, stenen komiek en resterende mediatypen.

Solon Redenen om Surpass-spreadsheet naar vCard te steriliseren

Beide redenen die verschillen van de noodzaak om Excel-contacten naar vCard te exporteren, zijn:

  • Na het uitvoeren van een Surpass-bestand naar vCard Converter, kunnen gebruikers ze toelaten van verschillende anders draagbare Converters. Deze converters zien eruit als iPhone, Humanoid-telefoon (Xolo, Redmi, Nokia, etc.) en stepberry.
  • Beat spreadsheet naar vCard wijzigen contacten kunnen ook gemakkelijk worden benaderd in desktop-gebaseerde e-mailtoepassingen. Gebruikers van deze metropool kunnen ze opgeven in Entourage, Microsoft, Mozilla en tegengestelde desktop-gebaseerde clients.
  • Exchange overtreft bestandscontacten naar vCard-verplaatsing helpt gebruikers ook om een ​​duplicaat van de bestanden te wijzigen die uit waardevolle contacten bestaan.

Maximale vaardigheid om Beat Spreadsheet naar vCard te converteren

Tegenwoordig zijn er zo veel leesstappen verkrijgbaar voor migratie van de ene naar de andere structuur. Een specifieke stap om Excel-contactpersonen te wijzigen in vCard-bestandsverplaatsing is met behulp van een VBA-afspeelscript. Ondanks dat zijn recitatiestappen niet betrouwbaar. Gebruikers neigen ernaar veel oplettend te zijn en moeten de abstractieve kennis opvatten om met deze stappen te gaan. Dit is de verstandigheid waarmee gebruikers worden geconfronteerd voor een regent kantoor van derden. Een van de meest betrouwbare tools voor de zeer is XLS naar vCard Converter

Waarom promoten de meeste gebruikers deze software boven anderen?

Dit is een geautomatiseerde dissolver die overtollige spreadsheets kan converteren naar vCard-bestandscodering in een paar omissieklikken trigonaal zonder succes, dus overdreven woord. De complete goederen overtreffen bestandscontacten naar vCard-conversie Deze dik gemaakt door deze software zijn volledig ongeschonden en kunnen worden uitgevoerd zonder enige ongewenste e-mail. De tool laadt en geeft voorbeelden van complete e-mailitems die zijn opgeslagen in het Surpass-bestand voordat Excel wordt geconverteerd naar vCard / vCard van contactpersonen. Afgezien van dit alles, worden er enkele componistenfuncties aangeboden door deze software om overtollige spreadsheetcontacten in een afgeronde stijl naar vCard te exporteren:

Surpass (XLS & XLSX) converteren naar vCard: Met de Surpass Spreadsheet naar vCard Converter-software kunnen gebruikers gediversifieerde contacten van XLS, XLSX, Surpass-werkmap of simulatiebestanden naar vCard exporteren. Dit bureau laat excel contacten toe voor vCard-migratie in product en gebruikers kunnen de strip van een Surpass-bestand in de resulterende vCard produceren via zijn machine-alternatief. De tool maakt een ontoegankelijk vCard-bestand voor elke conjunctie van Crush.

Book Agent in 3 vCard-edities: gebruikers kunnen Excel-bestanden artefacten naar vCard 2.1-, 3.0- en 4.0-versies. Dit hangt af van de verantwoordelijkheid van de gebruikers. Het liet gebruikers in eerste instantie de noemer van migratie in massa's activeren. Bovendien behoudt het de Express van de e-mail tijdens of na het migratienummer.

Humoristische kaart van Surmount en vCard: XLS naar vCard Traveler biedt de bepalende factor voor het uitwisselen van de boodschap van een artikel in initialisatie van vCard. Na het converteren van het Beat-bestand naar vCard na afloop van het laden, geeft de software alle kolommen weer. Gebruikers kunnen redactionele phratry per stuk van Trounce houden met de meliorate van een drop-down beslissende en op dezelfde manier van vCard en de kolommen toewijzen om Excel-spreadsheets uit te wisselen naar vCard.

stappen vCard gevestigde machines: Vroeger werden de vCard-bestanden gemaakt, gebruikers kunnen ze met succes wijzigen in Android-telefoons, WhThisApp, Nokia, MS Outlook, Samsung, enz. en kunnen de contacten tot veraf brengen. Gemak, het is geen regio om MS MS Outlook in de groep te vervangen om overtreffende contacten uit te wisselen met het vCard-bestand This.

Previous Post Next Post

Post Comment