Flytta kontakter från CSV till vCard med problemfri CSV till vCard Omvandlare

Flytta kontakter från CSV till vCard med problemfri CSV till vCard Omvandlare

Om du är i kö för de användare som ser fram emot att flytta kontakter från CSV-fil till vCard-format när du vill se dina kontakter på din smartphone. Prova CSV-vCard Omvandlare och exportera CSV-fil till vCard-format utan problem. Du kan leta efter den givna artikeln nedan för att hitta den här lösningen fullständigt.

Om du tidigare har lagrat dina kontakter i CSV-format och nu vill flytta kontakter från CSV till vCard. Du kan använda ett säkert CSV-till-VCF-konverteringsverktyg som kan fungera sömlöst för att exportera CSV till VCF med några steg i arbetet. Dessutom är applikationen fylld med flera användbara funktioner som gör konverteringen smidig.

Introduktion - CSV v / s vCard

CSV står för kommaseparerat värde och används för att lagra tabelldata till vanlig textdata med kommatecken. CSV-fil kan öppnas av olika applikationer som MS Excel, Open Office, Google-ark etc.

VCF står för Virtual Contact-fil som är ett standardformat för att lagra kontakter. Den lagrar fullständiga detaljer om kontakter inklusive titel, kontonummer, hemadress, tillstånd, pin-kod osv. En vCard-fil kan enkelt öppnas av olika applikationer och enheter som Thunderbird, Outlook, Gmail, iCloud, Android-mobila enheter.

CSV till vCard Omvandlare- perfekt lösning

Att flytta kontakter från CSV till din smartphone blir enkelt med tredjepartsverktyget som fungerar sömlöst för att konvertera CSV-filer till vCard-format.

Eftersom CSV-filformat inte stöds av smartphones, så skapas det ett behov av att konvertera CSV till VCF.

Hur exporterar jag CSV till VCF?

Om du letar efter en manuell metod för att exportera CSV till VCF. Sluta söka efter det eftersom det inte finns någon manuell metod tillgänglig för detta. I den här situationen vill vi föreslå dig ett professionellt verktyg som heter CSV till vCard Omvandlare.

Mjukvaran är användbar för att exportera CSV-data till VCF-filformat utan förlust och förändringar av data. Med denna smidiga applikation kan du enkelt exportera CSV till VCF på kort tid utan svårigheter. Programvaran stöder framgångsrikt alla Windows-utgåvor.

Varför gå till CSV till vCard Omvandlare-applikation?

Du är väl bekant att om någon av dina kontakter går förlorad måste du tappa en förlust eftersom du inte kan få tillbaka den. Med samma aspekt kommer vi alltid att försöka ge dig en säker och enkel lösning, därför föreslår vi att du använder CSV till VCF Omvandlare-verktyg som helt enkelt exporterar CSV-fil till VCF-format utan att orsaka en enda bitskada på dina kontakter. Låt oss veta vilka funktioner applikationen har -
 • Säkert att använda med 3-4 arbetssteg
 • Snabbt att arbeta och implementera för konverteringen
 • Obligatoriska kontakter migreras från CSV till VCF
 • Varje nybörjare kan hantera applikationen
 • Fristående verktyg för fullständig migrering av kontaktinformation
 • Felfritt resultat erhålls för exporten
 • Arbeta med senaste och tidigare versioner av Windows
 • Spara VCF-filer till valfri plats
 • Gratis CSV till vCard för att kontrollera programvaran
 • Kartlägga enkelt kontaktinformationen

Trestegsprocess för konvertering av hela CSV-kontakter till VCF

Processen har bara tre steg förenklat arbetet -

 • Öppna och köra programvaran och ladda CSV-fil
 • Visa fullständig kontaktinformation och kartläggningsanläggning
 • Val av utgångsdestination för att spara VCF-filer

Gränsen

Artikeln förklarar programvaran och dess fördelar fullt ut. Vi vill berätta en sak varför vi inte har definierat en manuell lösning eftersom de flesta av lösningarna inte är säkra och tar mycket tid att utföra konverteringen. Med det professionella CSV till vCard Omvandlare-verktyget försäkrar vi dig att den här applikationen ger dig 100% korrekta resultat utan dataförlust. Programvaran är väl testad och har bara några få steg för att utföra den konvertering som krävs. För att rensa användarnas förvirring för detta verktyg har vi fått en gratis version av programvaran som kommer att rensa alla dina tvivel när du har kontrollerat demo-utgåvan. CSV till VCF Konverteringsverktyg är fritt från buggar och virus och ger dig 100% korrekta konverteringsresultat utan skada på någon fil. Om du vill känna till applikationen ordentligt kan du ladda ner demoversionen och kontrollera om verktyget fungerar och fungerar.

För mer information besök här:-  https://www.osttopstapp.com/csv-to-vcard.html

Previous Post Next Post

Post Comment