Kuinka siirtää TGZ PST: hen käyttämällä Zimbra Converter -ohjelmistoa?

Tyhjennä Zimbra-purkauksen käyttö PST Converter -ohjelmistoversioon. Se on järjestetty siten, että käyttäjät voivat hillitä ja nähdä käytetyn vaiheen ennen varmennetun avaimen hankkimista. Vapaata demoasennusta käyttämällä käyttäjät voivat viedä jokaisen Zimbra-osan 10 tärkeintä tiedostoa Outlook PST-tietoihin.


Käytätkö Zimbra-sähköpostia sähköpostiohjelmana, etkö ole siunaus sen liitteestä? Mutta myös päättämätöntä mainittuna ajankohtana, koska kaikki tapahtumarikkaat sähköpostisi tallennetaan rasitukseen eikä sinun tarvitse johtaa niitä taaksepäin, koska ne ovat todella tärkeämpiä sinulle. Joten älä enää ota huolestuneita vastaan, sillä markkinoilla on lukuisia tätä Zimbra Converter -ratkaisua, jotka voivat helposti ja vaivattomasti siirtää sähköpostisi yhdestä käyttökerrasta toiseen ilman punaista tietoa.

Zimbra on suosittu eniten käytetty työpöytä- ja selainpohjainen sähköpostisovellus, kuten MS Outlook. Se on yhteistyöpalvelin, jota voidaan käyttää joustavasti useissa käyttöjärjestelmissä, kuten Linux, Mac ja Windows. Zimbra tarjoaa käyttäjille useita erilaisia palveluita, kuten postilaatikon tiedonhallintaa, yhteystietoja, kalenteria jne. Taas. MS Outlook on toinen laajalti käytetty sähköpostiohjelmasovellus, jota käyttäjät käyttävät enemmän kuin Zimbra. Mistä huolimatta siitä, että Zimbralla on uskomattomia ominaisuuksia, siitä puuttuu edelleen markkinoita? Koska Zimbra-sovelluksessa on joitain alueita, joita on kehitettävä, kuten datasynkronointi, joka on erittäin hidasta, rekisteröintiprosessi on pitkä ja vie paljon aikaa vastaamiseen. Tämän lisäksi on myös muita asioita, joita on parannettava Zimbra-postin viestintäprosessin parantamiseksi. Ja tällaisten ongelmien takia käyttäjät haluavat siirtyä Outlookiin Zimbrasta.

Zimbra on yhteistyöpalvelimen työpöytäpohjainen sähköpostiohjelmasovellus, jonka on todettu tukevan joku muiden kuin tuplakonttien yksikköä. Se hallitsee erinomaisesti kaikkia laatikkotietokantoja, jotka sisältävät kalentereita, muistiinpanoja, sähköposteja, salkun, yhteystietoja ja jne. Sen sijaan, että näillä ominaisuuksilla Zimbra puuttuisi edelleen kunnossaan, miksi tämä on niin? Koska sitä ei paranneta postin säätämisen laajuudessa, se vie myös käyttäjien ilmoituksen vastata. Lisäksi Zimbran tili on yksi vesipisteistä, joka pakottaa käyttäjät vaihtamaan MS-näkymiin Zimbra-näytöltä. Mutta miksi? Ja miten muuttaa Zimbra-tietokanta MS Outlook PST -jakoon?

 

LATAA NYT

Mitkä ovat syyt siirtymiseen TGZ: stä PST: hen?

MS Outlook on Microsoft-joukko, joka on yhdenmukainen kaikkien Windows-pohjaisten ryhmittelyjen kanssa. Lisäksi Microsoft esitteli paikka-MS Outlook -sarjan Mac-versiolle Mac-käyttäjille. Se on enemmän kuin Windows-määrä, viimeisin julkaisu, joka julkaistiin Outlook 2016: ssa. MS Outlook lähettää sähköpostiviestejä, jotka myös varaavat henkilökohtaisena viestinhallintana yhteyshenkilöiden hallinnalle, tapaamis- / kokousaikatauluille, pääkirjamerkinnöille, muistiinpanoille, tehtäville ja tehtäväluetteloille. . Käyttäjät hylkäävät näkymien käytön yksinoikeudella tai voivat käyttää sitä samaan aikaan MS Reverse Server- ja SharePoint Server -sovellusten kanssa.

Muutamia syitä Mercantilism TGZ: n Outlook PST: lle

Mutta ennen kuin keskustelemme jakautumisesta, ymmärrämme ensin oikein, miksi henkilölle on mitattavissa TGZ PST Converter -ohjelmisto tai siirtää Zimbra-postilaatikko uudelle tietokoneelle, kuten MS Mercantilism.

MS Outlook on yleinen ja eniten käytetty sähköpostien kuluttajavastaava Zimbra Desktop. Sitä voidaan käyttää sekä Windows- että Mac OS X -käyttöjärjestelmässä. Se varaa myös itsenäisenä postinopettajana, joka hallitsee kaikkia aineita, jotka ovat mukana MS Outlook -tyyppisissä kontakteissa, kalentereissa, kirjoitusmerkinnöissä ja muussa. Näkymät ovat ainutlaatuinen sähköpostiosoite, joka mahdollistaa säätämisen sekä MS Workplace- että SharePoint-tietokoneiden kanssa.

Alla on mitä tahansa uusia ominaisuuksia, jotka liikkuvat MS Outlookin uusimman version kanssa, ts.

 • Yhdistävä yhdistäminen pilvien kekseliäisyyteen
 • sähköposti tulee kansainvälistyminen
 • "Swar Me", parannettu elokuva esitelty
 • Ryhmien uudelleensuunnittelu
 • Toimintapilvi ja muut

Kuinka merkitä TGZ-ruutua Outlook PST: lle?

Koska kaikille käyttäjille on jonkin verran tietoa siitä, että Zimbra ja näkymät ovat molemmat erilaisia ​​sähköpostiohjelmasovelluksia. Nämä sähköpostiohjelmat käyttävät erilaisia ​​muotoja kuluttaakseen laatikkotietokantaansa. Zimbra käyttää TGZ-jakoa viettääkseen sähköpostiviestinsä, kun taas Outlook näyttää PST: n yhtä paljon. Siten ihmiselle olisi oksa, jos Zimbra-postilaatikot eivät ole asettuneet muihin sovelluksiin.

Nopea kasvu - Zimbra PST Converteriin

Zimbra to PST Converter on tekniikka, joka ei poikkea käytöstä ja tarjoaa täydellisen, yhtenäisen ja käännetyn postin pelastuksen valtamerellisestä Zimbra joku suoriutumisesta PST: ksi. Ohjelmiston graafinen ohjelma on todella vastavuoroinen ja naiivi, sillä epätasainen, joka ei ole teknistä, voi nähdä siirtymävaiheet ilman ulkopuolisen ryhmän uteliaisuutta ja tarkalleen tarkoittaen, että Zimbralta tulevat sähköpostit näkyvät. Pelkkä Zimbra-postilaatikon kohteiden muuttaminen, jotka sallivat sähköpostit, puhelinnumero, salkku, muistikirjan, kalenterin jne. Vaadittuun muotoon, on yksinomaan riittävä käyttö. Joten jäljellä olevan ohjelman käyttöä koskeva vaatimus poistetaan kokonaan.

ominaisuudet

 • Nykyinen Zimbra-laatikon kuvamuutos näkymiin
 • Säilyttää Zimbra-sähköpostiviestien täydellisyyden koko ennaation ajan
 • Vie Zimbra Box Outlookiin yhteystietojen, salkun, kalenterin ja lehtien avulla
 • Tukee kaikkia Windows OS- ja MS Outlook -versioiden varhaisia ​​ja uusimpia versioita
 • Esikatselutoiminnot, jotka ovat ostettavissa sähköpostiviestien kiertämiseen ennen viimeistä muunnosta
 • Lisää tiedosto ja Lisää kansio päättäen valikoivasta siirrosta
 • Palmiin transmutaatioon ei tarvita perusteltuja sähköpostitietoja

Tyhjennä Zimbra-purkauksen käyttö PST Converter -ohjelmistoversioon. Se on järjestetty siten, että käyttäjät voivat hillitä ja nähdä käytetyn vaiheen ennen varmennetun avaimen hankkimista. Vapaata demoasennusta käyttämällä käyttäjät voivat viedä jokaisen Zimbra-osan 10 tärkeintä tiedostoa Outlook PST-tietoihin.

Write a Comment