Hur kan jag importera OST-filer i Outlook PST-filformat?

När användare får ett fel när de öppnar OST-filen måste användaren gå med OST till PST Converter för att övervinna denna situation. Det konverterar enkelt OST till PST-format Konvertera OST till PST-format. Då är det bara användare som kan importera OST-filen till outlook utan några extra ansträngningar.


När användare får ett fel när de öppnar OST-filen måste användaren gå med OST till PST Converter för att övervinna denna situation. Det konverterar enkelt OST till PST-format Konvertera OST till PST-format. Då är det bara användare som kan importera OST-filen till outlook utan några extra ansträngningar.

Ladda ner nu

Det finns flera skäl som inträffade vid åtkomst till OST-filen vilket orsakar ett fel och tvingar användare att konvertera OST-filen till PST-format. Genom att konvertera bara OST-filer till PST-format kan användare komma åt sina OST-data tillbaka i outlook. Några av de vanliga orsakerna diskuteras nedan som visar kravet på konvertering av OST till Outlook PST-format: -

  • OST-fil blir skadad eller föräldralös vilket inte tillåter OST-fil i outlook igen.
  • Det kan förekomma synkroniseringsfel mellan Exchange-servern och outlook som inte tillåter att öppna OST-data i outlook.
  • MS outlook kan bli skadad eller skadad vilket inte tillåter att öppna OST-filen i outlook.
  • Outlook-profilen kan raderas av misstag när hanteringen av kontot tvingar användaren att konvertera OST-filen till PST-format till Detta deras data.

Direkt strategi för att importera OST till outlook

Närhelst användare kommer i alla dessa situationer kan de föredra alla tredjepartsverktyg. I så fall måste användare välja det mest pålitliga verktyget, dvs. OST till PST Converter. Det är den mest skickliga lösningen för användare att konvertera OST till PST-format och få tillgång till deras offline datafil i Outlook på kort tid. Detta gör det möjligt för användaren att importera OST till PST och gör att de kan komma åt sina OST-data i Outlook utan några extra ansträngningar. Genom att konvertera bara OST-filen till PST-format kan användare hämta sina Exchange OST-data i Outlook utan problem.

Äkta funktion för OST till PST-omvandlaren

Alla äkta funktioner i verktyget gör alla konverteringsuppgifter så enklare för användaren att utföra konverteringsuppgiften i bara tre enkla steg. Verktyget kan enkelt exportera OST-e-postmeddelanden till PST-format med hjälp av de mest bedårande funktionerna i verktyget. Några av de fantastiska funktionerna diskuteras nedan: -

  • Batch Mode: - Programvaran erbjuder batchkonvertering som effektivt exporterar OST till outlook PST-format så snart som möjligt på några sekunder.
  • Snabbkonvertering: - Verktyget kan snabbt utföra OST till PST-konvertering från offline OST-filer till Outlook PST-format. Det kan säkert migrera Exchange OST till Outlook PST-format tillsammans med hela dataobjektet.
  • Bibehåller dataintegritet: - Programvaran tillåter användare att exportera OST till Outlook PST-format genom att hålla hela dataintegriteten i sin ursprungliga struktur. Ingen data ändras under konvertering, dvs e-postbilagor, filer etc. förblir intakt tills konverteringen slutar.
  • Erbjudanden att välja önskad plats: - Användare har friheten att välja önskad filplats för att spara den resulterande PST-filen på vilken plats som helst i systemet.
  • Underhåller mappstruktur: - Verktyget ger också möjlighet att hålla mappen och undermapparna i samma samma hierarki som det sparades i OST-filen. Det blir lättare för användare att hantera de resulterande PST-filerna direkt utan några extra ansträngningar.

Hur löser du OST-felmeddelandet?

För att lösa problemen som inträffade med att använda OST-filen kan lösas med flera metoder. Det hjälper dig att hantera problemen med OST-filer och reparera den ursprungliga OST-filen som lätt kan nås av användaren i Outlook. Men var försiktig när du använder ett manuellt steg eftersom det kan skada eller skada OST-filen. Innan du använder någon åtgärd, ta säkerhetskopieringen av den ursprungliga OST och använd sedan alla åtgärder på den. Det rekommenderas att använda scanpst.exe, som är den inbyggda funktionen i outlook-applikationen för att reparera OST i ett manuellt steg.

Slutsats

Det finns emellertid olika kritiska situationer när OST-filen inte är tillgänglig. I så fall måste användarna välja den mest framstående lösningen som tillåter detta deras OST-data i Outlook utan att förlora data. Detta gör att användaren kan importera OST-fil till outlook utan några extra ansträngningar

Write a Comment