Mac Outlook OLM naar PST Migrator

Mac Outlook is een van de meest voorkomende namen onder e-mailclients en gebruikers. Mac biedt dus twee ongelooflijke e-mailclients voor Window OS, namelijk Window live mails en Outlook. Maar beide e-mailclients ondersteunen verschillende bestandsindelingen.


E-mails zijn een essentieel onderdeel van het leven van iedereen geworden. Met de vooruitgang in het e-mailplatform zijn de keuzes voor e-mailapparaten ook verbeterd bij de klanten en gebruikers. De gebruikers blijven hun e-mailtoepassing van de ene naar de andere e-mailclient wijzigen om betere services en connectiviteit te krijgen. Elke e-mailclient slaat zijn gegevens echter op in de vorm van verschillende indelingen die worden gedefinieerd door de e-mailclient. Daarom ontstaan ​​in dergelijke omstandigheden situaties waardoor de migratie van het ene formaat naar een ander formaat vereist is.

Mac Outlook is een van de meest voorkomende namen onder e-mailclients en gebruikers. Mac biedt dus twee ongelooflijke e-mailclients voor Window OS, namelijk Window live mails en Outlook. Maar beide e-mailclients ondersteunen verschillende bestandsindelingen. Outlook ondersteunt PST-indeling en OLM wordt ondersteund door Mac Outlook, maar het wordt voornamelijk geassocieerd. Laten we, voordat we verder gaan, wat OLM- en PST-formaten zijn?

 

DOWNLOAD OLM naar PST SOFTWARE

 

OLM naar PST Migrator is in het algemeen de bestandsextensie voor een e-mailbericht dat in Mac-mailbericht in Mac-e-mail is opgeslagen in de bestanden. Het kan ook een e-mailbijlage bevatten en kan worden geëxporteerd voor archivering en opslag of scannen voor Mac. Terwijl PST in feite een bestandsextensie is op Microsoft Outlook, wat betekent dat het een open herstelbestandsindeling is die wordt gebruikt om een ​​kopie van e-mails, berichten, kalenders, bijlagen, enz. Op te slaan. Deze PST-bestanden kunnen overal op de computer worden opgeslagen, waardoor het gemakkelijker om een ​​back-up van PST-bestanden te bewaren.

Wat is de noodzaak om OLM te converteren naar PST-formaat of OLM-converter?

Onder bepaalde omstandigheden, terwijl ze OLM-bestanden repareren, kunnen ze gemakkelijk worden opgeslagen in PST-indeling, maar het enige probleem dat zich hierbij voordoet, is dat de MS Outlook geen OLM-indeling ondersteunt om bestanden op te slaan. Daarom moeten de gebruikers voor toegang tot OLM-bestanden naar Microsoft Outlook OLM migreren naar PST voor een betere uitvoerbaarheid. Er kan ook een fout optreden bij toegang tot de OLM-gegevens in MS Outlook-e-mailclients. Daarom ontstaat de noodzaak om OLM naar PST te converteren en kan het vervolgens worden geopend in Outlook.
Zoals we weten is OLM een eenvoudig bestandsformaat dat niet in staat is om gegevens te beveiligen, terwijl PST aan de andere kant veilig is. Voor een betere beveiliging van bestanden moeten gebruikers OLM dus omzetten in PST.

Conversie van OLM naar PST

Er zijn twee methoden voor de conversie van OLM naar PST de handmatige methode en de methoden van derden. De handmatige methode vereiste technische expertise om de ene e-mailclient naar een andere e-mailclient te migreren en garandeert niet dat OLM volledig naar PST wordt geconverteerd. Er is altijd een risico op verlies van gegevens en corruptie. Om dergelijke beperkingen te overwinnen, wordt het door professionals aanbevolen om softwaretools van derden te gebruiken.

Softwaretools van derden zijn een effectieve bron om OLM naar PST te converteren. De faciliteit die door dergelijke tools wordt geboden, helpt de integriteit en totaliteit van de gegevens te waarborgen, zelfs voordat deze worden opgeslagen. Ze zijn gebruiksvriendelijke software en zijn handig voor een niet-technische gebruiker om te gebruiken met gemakkelijkere toegankelijkheid. Ze bieden gemakkelijker toegang tot de gebruiker en voorkomen dat ze gegevens verliezen of corruptie vertonen. Ze fungeren als een betrouwbaar paneel tussen de clients en de gebruikers en verbruiken niet veel van de gebruikerstijd

Converteer OLM naar PST met behulp van software van derden

Software van derden is de eenvoudigste en snelste manier om het OLM-formaat om te zetten in PST-formaat. Ze kunnen OLM importeren naar Office 365, Live Exchange-server, PST met behulp van drie eenvoudige stappen: -

Installatie van software: de gebruiker wordt geadviseerd om de software op zijn systeem te downloaden en te installeren en het installatieprogramma uit te voeren totdat het is voltooid.
Zoeken in OLM-map en -bestanden: de tweede stap van softwaretools van derden is het toevoegen en zoeken naar de gewenste OLM-bestanden om met behulp van de browser in PST-bestanden te veranderen.

De OLM exporteren naar PST: via deze stap kan de gebruiker OLM-bestanden exporteren naar Outlook PST. Nadat het OLM-bestand is geëxporteerd naar PST-indeling door te voldoen aan de verschillende criteria, wordt het exportproces gestart dat OLM efficiënt naar PST converteert zonder de oorspronkelijke gegevens te wijzigen.

Voordelen van het gebruik van softwaretools van derden

OLM converter gebruikt een zeer veilig algoritme om OLM-gegevens samen met de bijlage en metadata over te zetten naar PST.
Ze maken meerdere OLM-gegevensoverdracht mogelijk zonder verlies van eigenschappen van OLM-bestanden en zonder originele bestanden en items te wijzigen.
OLM-converter kan OLM-gegevens van gebruikers in meerdere bestandsindelingen verplaatsen, zoals PST, EML, MBOX en MSG.

Daarom is het wijzigen van OLM naar PST-tool door derden een essentiële service wanneer de conversie van OLM wordt overwogen. Ze bieden veilige toegang tot de gebruiker door de eenvoudige conversie van OLM naar PST-bestanden en nemen niet veel tijd in beslag.

Write a Comment