OLM to PST

Kako pretvoriti datoteke OLM v format Outlook PST v Macu?

Z visoko stopnjo učinkovitosti pretvorite datoteke OLM v format PST v Macu z enim klikom brez napora. Aplikacija deluje hitro in natančno v kateri koli različici Mac, ne da bi škodovala izvirnosti podatkov. Aplikacija pretvori vso e-pošto, sporočila, priloge, beležke in stike.


Z visoko stopnjo učinkovitosti pretvorite datoteke OLM v format PST v Macu z enim klikom brez napora. Aplikacija deluje hitro in natančno v kateri koli različici Mac, ne da bi škodovala izvirnosti podatkov. Aplikacija pretvori vso e-pošto, sporočila, priloge, beležke in stike.

Zakaj pretvoriti datoteke OLM v format PST?

Če želi uporabnik prenesti vse podatke v sistem Windows iz sistema Mac, mora uporabiti pretvornik OLM v PST. Vse datoteke Mac so shranjene v formatu OLM, medtem ko sistem Windows uporablja format PST. Če uporabnik preide z MAC na Windows, mora svoje datoteke OLM pretvoriti v format PST.

Zakaj uporabljati pretvornik OLM v PST na MAC?

Pretvornik OLM v PST je pameten način za pretvorbo vseh datotek OLM v format Outlook PST brez prekinitev. Aplikacija ponuja korak za korakom pretvorbo datotek OLM z enim samim klikom.

Uporaba te pametne aplikacije za pretvorbo datotek OLM v format PST je veliko boljša od pretvorbe datotek ročno. Ta neodvisna aplikacija vam nudi vso podporo in v trenutku pretvori vaše datoteke. O tem se pogovorimo v točkah za boljše razumevanje.

• Aplikacija za uporabnike vzdržuje hierarhijo
• Izvedena je varna in varna pretvorba
• V nekaj korakih se naloga pretvorbe pretvori
• Aplikacija omogoča gladko pretvorbo
• Deluje v vseh različicah Mac
• Pretvori vse vaše podatke, vključno s sporočili, stiki, e-pošto, prilogami in opombami
• Stopnja visoke učinkovitosti
• Popolna natančnost

To je nekaj razlogov, da izberete to neverjetno aplikacijo kot rešitev za pretvorbo datotek OLM v format PST.

Koraki za obdelavo naloge pretvorbe

Uporabniki morajo slediti nekaterim korakom za pretvorbo svojih datotek OLM v format Outlook PST za prenos aplikacije Mac v sistem Windows. Če želite pretvoriti spodnje datoteke, sledite korakom, ki jih mora uporabnik upoštevati:

1. korak - Najprej namestite aplikacijo v svoj Mac (lahko prenesete katero koli različico Mac-a)
Korak 2- Kliknite možnost »dodaj datoteke OLM« (uporabnik lahko izbere datoteke ali samodejno izbere datoteke)
3. korak: Izberite izhodne možnosti, v katere želite pretvoriti datoteke OLM
4. korak Nato izberite ciljno pot, na kateri želite shraniti datoteke.
Korak 5- Končno kliknite možnost generiranja za pretvorbo datoteke

Te korake lahko izvede kateri koli uporabnik, ne glede na to, ali so povezani s tehničnim ozadjem ali ne.

Značilnosti tega pametnega pretvornika

Oglejte si nekatere od teh neverjetnih lastnosti tega pametnega pretvornika.

1. Neposredna pretvorba podatkov: - Aplikacija pretvori podatke gladko in neposredno. Brez kakršnih koli omejitev glede velikosti podatkov poteka postopek pretvorbe.
 
2. Izbrane datoteke ELM se pretvorijo: - Uporabniki lahko datoteke ELM pretvorijo selektivno ali pa jih pretvorijo v velikem obsegu. Tako pretvornik stoji v vseh pričakovanjih uporabnikov.
 
3. Predogled izbranih datotek: - Predogled datotek se opravi pred in po postopku pretvorbe. Vloga se sistematično pregleda in pretvori.
 
4. Pretvorite datoteke po svoji izbiri: - Uporabniki imajo možnost pretvoriti datoteke, bodisi jih lahko pretvorijo selektivno po svoji želji bodisi lahko samodejno pretvorijo svoje datoteke.

5. Uporabniški podporni vmesnik: - Aplikacija ponuja uporabniško podporni vmesnik, tako da uporabnik nima nobenih težav ali težav. Ta uporabniku prijazen vmesnik pomaga uporabniku gladko pretvoriti datoteke.

Zaključne besede

Prenesite ta pametni pretvornik in pametno pretvorite svoje datoteke OLM v PST. Aplikacija stoji v vseh pričakovanjih uporabnika. V kateri koli različici Maca lahko uporabnik pretvori podatke. Podatki se neposredno pretvorijo brez ovir. Podatki se s tem podpornim orodjem pretvorijo s popolno natančnostjo in visoko hitrostjo. Pred nakupom licenčne različice uporabite predstavitveno različico.

Write a Comment