Hoe e-mails over te zetten van Outlook Express naar Outlook

Hoe e-mails over te zetten van Outlook Express naar Outlook


Outlook Express gerijpt door Microsoft is een e-mailarbeid voor gereguleerde e-maildiensten. Het bevat verschillende componenten zoals - adresboek, planning, database, kalender etc. Bestaan ​​een e-mailclient, Outlook Express is zeer beroemd onder gebruikers. In dit e-mailprogramma zijn bestanden te redden met .dbx-bestandspedagogie en kunnen .dbx-bestanden worden geïnstalleerd in de e-mailmap van Outlook Outlook. In Outlook Express is er geen multiple om deze e-mailaccounts toe te voegen.

Microsoft Outlook is ook een populaire industriële e-mailoefening van Microsoft Foundation. Het kan zowel op een Windows-document als op een doekplatform worden geleverd en worden gebundeld met Microsoft Part Suite. Als een travail of volgens uw status, kan het afzonderlijk worden gekocht. outlook is een gepersonaliseerde entropietrainer en slaat bestanden op met .pst-lengte. Het bevat ook componenten dezelfde outlook Evince maar outlook is algemener dan het.

Outlook DBX-bestanden toevoegen aan PST Shift

Er zijn enkele e-mailtoepassingen die effectieve functies voor auteurs bieden dan nieuwe e-mailtoepassingen. Deze beide vooruitzichten Verwerven en vooruitzichten zijn de meest geprefereerde en frequente e-mailclients, maar beide staan ​​tegenover elkaar door distributie frequent architecturaal speelgoed met verschillende databases. Soms is het misschien nodig om Outlook te gebruiken om bestanden naar Outlook te transporteren, maar beide e-mailapps houden een ongelijksoortige bestandsvorm. Als iemand .dbx-bestanden wil omzetten in .pst-opmaak, moet die persoon Outlook Express dbx-bestanden wijzigen in pst van Outlook.

Gelukkig is een recitatie makkelijk voor een vriendelijk proces om DBX-bestanden van Outlook Express naar pst te converteren en kan het worden uitgevoerd. Maar wees zeker, u moet de rugleuning van uw modelpost behouden voordat u een oefentechniek uitvoert en die op een veilige plek bewaren. Om handmatige stap uit te voeren, stemt u uw goederenbestand af vanuit Outlook Verwijs en beteken ze vervolgens naar Outlook.

Nu kunnen de bestanden worden geconverteerd van Outlook Express naar Outlook, maar dit proces komt niet in aanmerking voor het transplanteren van bijlagen gekoppeld aan e-mails. Deze groei is dus niet onkwetsbaar en vereist daarvoor theoretische kennis. Het is een term van intense impact om Outlook Express DBX-bestanden naar PST van Outlook te converteren. U moet weten dat u een internationale e-mail shift-syllabus gebruikt die perfect is om u te verbeteren om DBX-bestanden naar PST-formaat te converteren.

Beste oplossing om van Outlook Express naar Outlook te gaan

 

Zoals hierboven besproken, zijn er verschillende beperkingen aan het gebruik van een handmatige oplossing om e-mails van Outlook Express naar Outlook te verplaatsen. Daarom wordt geadviseerd om deze DBX naar PST Converter te gebruiken. Het verplaatst alle DBX-bestandsgegevens naar MS Outlook-applicatie zonder gedoe in slechts een paar klikken. Bovendien kunnen gebruikers met deze converter Outlook Express DBX-bestanden verplaatsen naar Outlook en andere bestandsindelingen, zoals EML, MBOX en MSG. Het hulpprogramma is compatibel met alle Windows-versies zoals Windows 10, 8, 7 en lager. Volg de onderstaande stappen om naadloos vanuit Outlook Express naar Outlook 2013 te exporteren:

 1. Allereerst download en installeer Outlook Express naar Outlook Converter op de lokale machine.
 2. Ga daarna naar de optie Start >> Alle programma's >> DBX Converter om de toepassing uit te voeren en te openen   .
 3. Een hoofdscherm van de tool wordt weergegeven.  Klik nu op de   knop Bestand toevoegen om Outlook Express (.dbx) toe te  voegen .
 4. Hier biedt de Outlook Express Converter twee verschillende opties om het DBX-bestand te kiezen:
 5. Laden van geconfigureerd Outlook Express-profiel : upload het DBX-bestand automatisch vanuit het geconfigureerde Outlook Express-profiel.
 6. Selecteer bestand / map uit het bestandssysteem : kies deze optie om een ​​wees Outlook Express-bestand toe te voegen.
 7. Selecteer nu het .dbx-bestand dat u wilt exporteren en klik op de   knop OK
 8. Selecteer de optie  Gebruikersmapmodus  en  Maphiërarchie onderhouden  , afhankelijk van uw keuze. Klik vervolgens op de   knop Verwerken .
 9. Het toont alle e-mails die zijn opgeslagen in het DBX-bestand of de map van Outlook Express op het scherm.
 10. Om alle details met betrekking tot bepaalde e-mail te bekijken, klikt u op het tabblad Mail en bekijkt u een voorbeeld van alle bijbehorende details zoals Path, From, To, Cc, Bcc, etc.
 11. Klik op het  tabblad Bijlagen om alle bijlagen met betrekking tot bepaalde e-mail te bekijken 
 12. Nu is het tijd om de e-mails te selecteren die u van Outlook Express naar Outlook 2016/2013/2010 en de onderstaande versies wilt verplaatsen. Schakel de selectievakjes voor elke e-mail in en klik er vervolgens met de rechtermuisknop op om te  exporteren  of ga direct naar de optie Exporteren op de werkbalk.
 13. Om alle mappen uit het DBX-bestand van Outlook Express te exporteren, klikt u op het   keuzerondje Alle mappen exporteren of om geselecteerde mappen te verplaatsen, klikt u op de   knop Geselecteerde mappen exporteren .
 14. Nu, uit het  Export  venster opties, selecteer PST-bestandsformaat van Outlook Express importeren in Outlook.
 15. Vink vervolgens de   optie Split PST aan om grote PST op te delen in kleine onderdelen op grootte
 16. Klik daarna op de   knop Bladeren om de doellocatie van het Outlook-gegevensbestand (.pst) te selecteren en klik vervolgens op de   optie Exporteren om het proces te starten.
 17. Wanneer het proces begint, wordt het conversieproces in een nieuw venster weergegeven met alle vereiste details zoals mapnaam, aantal items, etc.
 18. Wanneer het migratieproces is voltooid, wordt een bericht over een succesvolle voltooiing weergegeven. Klik op  OK  .
 19. Nu kunt u het volledige exportprocesrapport  in CSV-indeling op elke gewenste locatie opslaan  voor toekomstige referentie.

Gebruikers kunnen  Quick DBX naar PST Converter  gebruiken om outlook te veranderen Get dbx-bestanden naar pst splitsen. Dit document is hetzelfde als een niet-destructief curatief dat in staat is tot wijzigingen in originele bestanden. Het is de optimale software om bijvoorbeeld tijdens de wedergeboorte te behouden door drievoudige stappen te bieden om Outlook-bestanden te converteren Extract DBX-bestanden naar pst van Microsoft Outlook. Deze software genereert een nieuw PST-bestand voor een DBX-bestand per stuk en verbiedt bijlagen, e-mailinformatie ongedeerd. Dus, deze DBX naar PST Converter is een onkwetsbare, geteste en snelle oplossing om de Outlook DBX-bestanden naar PST-formaat te veranderen.

 

Write a Comment