OST till PST Converter - Exportera OST-filer till Outlook PST-filformat

OST till PST Converter är det bästa svaret för att migrera data direkt och att använda denna lösning är ännu enklare. Det är en användarvänlig programvara som tillhandahåller en problemfri plattform för användarna så att även icke-tekniska användare också kan använda detta bäst lämpade verktyg utan teknisk hjälp.


Om du letar efter bästa OST-till-PST-konverteringsprogramvara, har du landat på rätt plats. Efter att ha granskat mer än 10 OST till PST-omvandlare har vi avslutat de bästa bästa verktygen baserade på prestanda och noggrannhet.

Ladda ner nu

OST till PST Converter är en av avancerad programvara som enkelt migrerar din OST-fil till PST-format inom en kort tidsram. Dess mest exakta omvandlare gör att denna programvara sticker ut från mängden. Bortsett från OST till PST Migration har denna applikation möjlighet att flytta OST-filer till MBOX, MSG, EML, EMLX och många andra filformat. Detta är en av de perfekta OST-till-PST-konvertering som finns tillgängliga på webben som du kan ladda ner.

Vad är OST- och PST-filer

OST: -Offline Storage Table File: En OST-fil är en Offline Outlook-lagringsdatabasfil, som är en cache-replika som representerar en Microsoft Exchange Server-postlåda på en lokal maskin som har.ost-förlängning. Den här filen genereras när cache-läget är aktiverat och används för att upprätthålla offline-tillgänglighet av data.

PST: - PST är en personlig lagringstabell som är ett komplett paket med Outlook PST. När det finns anslutning mellan Outlook och Exchange-servern, synkroniseras och lagras hela e-postdata utan att förlora någon enda bit information.

Den största skillnaden mellan OST- och PST-filer är att till skillnad från PST Outlook-datafiler är OST-filer bundna till konfigureringen av e-postkonto och kan inte öppnas, slås samman, delas upp och säkerhetskopieras separat. Därför finns det ett krav att konvertera offline OST till PST-filformat, vilket kommer att förse Microsoft-användare med ett serveroberoende proprietärt filformat.

Med hjälp av detta program kan användare enkelt konvertera och återställa data för OST-filen och konvertera dem till nya tillgängliga Outlook PST-filformat utan problem. Det är mycket lätt att använda för alla, därför är det mycket populärt runt om i världen bland användarna. Det här verktyget ger dig behörighet att komma åt förlorade och permanent raderade data i ett par klick utan problem.

OST till PST Converter är det bästa svaret för att migrera data direkt och att använda denna lösning är ännu enklare. Det är en användarvänlig programvara som tillhandahåller en problemfri plattform för användarna så att även icke-tekniska användare också kan använda detta bäst lämpade verktyg utan teknisk hjälp.

Lösningen för OST till PST Converter

OST till PST Converter är rätt upplösning för att överföra OST till PST-filformat. Det kan enkelt flytta alla OST-filer till Outlook PST-fil. Outlook OST-fil konverterar många andra format som- EML, MSG, MBOX, EMLX och HTML, etc. Programvaran ger mycket funktionalitet med OST till PST-konvertering-

  • Återställ och konvertera enkelt alla OST-fildata enkelt.
  • Det exporterar flera OST-filer till PST-format.
  • Skapa en förhandsgranskning av OST-fildata för bättre konverterare
  • Migrera enkelt utvalda e-postmeddelanden från OST-filer.
  • Kompatibel med Microsoft Outlook 2019, 2016, 2013, 2010 och alla tidigare versioner.
  • Det har gett ett avancerat alternativ för namnkonvertering för e-postmeddelanden.
  • Det stöder också fönster som detta: - Win 10, 8, 7, XP, Vista, etc.
  • Det erbjuder hela förhandsgranskningen av OST-filer före filkonverteraren för din tillfredsställelse.

Sista och sista slutsats

OST till PST Converter är det 100% säkra och bra svaret för användare som användare enkelt kan få sina perfekta resultat med PST-filer. De resulterande PST-filerna kan helt enkelt importeras till valfri version av MS Outlook. Sammantaget är det en exakt lösning som användare får fantastiska resultat. I allmänhet är användarna glada över att använda perfekt programvara i företagsvärlden. Användarna kan också allovera data från OST-fil till Outlook PST-fil. Du kan ta dess kostnadsfria demonstrationsfunktion som ger dig tillåtelse att flytta de första 10 e-postmeddelandena från varje mapp utan kostnad. Om användarna inte är nöjda med prestandan för detta verktyg så att de kan returnera det under några dagar. Dessa hela funktioner gör sitt bästa OST till PST-konvertering som kan hantera alla nivåer av OST-filkorruption.

Write a Comment